Gokkasten exploitatie

Gokkasten

Simply-Wild-Gokkast Grand-Slam-Gokkast Fire-en-Ice-Gokkast Wild-Double-Gokkast Double-Up-Gokkast Hold-It-Gokkast

Simply Wild, Master Games, Grand Slam, The Club, Fire en Ice, Heatwave, Black Light, Double Up, Games Palace, Multitimer, Wild Double, Red Hot Active, Ventura, Hold it, Turboplay, Mega Hot

Gokkast exploitant

Bent u op zoek naar een betrouwbare gokautomaten exploitant? Een exploitant die de markt kent en met u meedenkt over extra omzetmogelijkheden door het plaatsen van gokkasten en speelautomaten in uw bedrijf?

Een gokkast in uw zaak kan de omzet flink doen stijgen. Simply Speelautomaten is een onafhankelijke leverancier van de nieuwste en modernste speel- en behendigheidsautomaten. We zijn niet merkgebonden en kunnen hierdoor alle merken en uitvoeringen van elk spel in uw horecagelegenheid plaatsen. Momenteel zijn de Simply Wild en de Grand Slam gokkast erg in trek, maar we leveren als exploitant ook graag gokautomaten van andere merken waaronder Fire & Ice en Hold It. Ook kunnen we een behendigheidsspel leveren zoals de Photoplay. Dit kan echter alleen in combinatie met een gokkast.

In het algemeen bestaat een succesvolle exploitatie uit het plaatsen van niet één gokkast maar van twee verschillende populaire spellen die verschillende spelers aantrekken. Bijvoorbeeld een Simply Wild en Grand Slam gokkast samen of een combinatie van een Hold It gokkast met andere spellen.Op die manier weet u zeker dat u het maximale financiële effect bereikt, zonder dat u er omkijken naar heeft. Want als gokkast exploitant hebben wij samen met u een gezamenlijk belang. Wij plaatsen daarom een speelautomaat die past bij uw etablissement en wikkelen de financiën met u af.

Maar dat is niet alles. Simply Speelautomaten meet de omzet van elke gokkast die door ons wordt beheerd. Blijft de omzet achter? Dan bekijken we of vervanging wenselijk is om zo nog beter aan de wensen van uw klanten te voldoen. Ook leveren we desgewenst een geldwisselaar zodat uw kanten altijd direct kunnen spelen en uw medewerkers hier niet mee belast worden. Tot slot zorgt Simply Speelautomaten voor het nodige onderhoud van uw speelautomaten. Onze monteurs staan dag en nacht klaar om storingen snel te verhelpen, 24 uur per dag, 7 dagen per week.